Monique Kieboom van Magneetpower

Ik heb zelf de positieve effecten van magneetenergie ervaren

In 2015 ben ik gestart met Magneetpower om op natuurlijke wijze een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen. Dit doe ik door het aanbieden van sieraden en welzijnsproducten op basis van magneetenergie. Mijn missie is geslaagd wanneer ik hoor dat mensen weer zonder belemmering kunnen functioneren. Dat ze actief en ondernemend kunnen zijn zonder pijn en ongemak.

Hoe ik in aanraking kwam met magneetsieraden

Magneetkracht is een fenomeen dat je gevoeld moet hebben om het effect ervan te begrijpen.  Ik had zelf al een tijdje veel pijn aan mijn duimen ten gevolge van artrose, toen een vriendin me op een dag aanraadde om een magneetsieraad te proberen. Als iemand met een wetenschappelijke achtergrond begrijp je wel dat ik in eerste instantie sceptisch was. Toch zei iets in me dat ik het moest proberen, dit was de reden dat ik een magneetarmband ben gaan dragen.

Hoe mijn sterke overtuiging is ontstaan

Hoewel ik niet direct verbetering in mijn duimen waarnam, merkte ik wel dat ik me rustiger voelde en beter geconcentreerd. Bovendien sliep ik beter en had ik minder last van koude voeten. Tegen al mijn verwachtingen in werden de pijnklachten in mijn duimen minder en voelden mijn duimen soepeler aan Zelfs de therapeut waar ik regelmatig een consult bij had was verbaasd over de snelle vooruitgang. Voor mij was dit de bevestiging dat magneetkracht een positief effect heeft op de processen in het lichaam. Met deze overtuiging wilde ik ook anderen helpen, zo is Magneetpower ontstaan.

Mijn missie

Als ondernemer gericht op voedingsproducten, gewichtsbeheersing en gezond leven was mijn doel en wens altijd al om mensen een gezonder en fijner leven te kunnen bieden. Maar sinds mijn kennismaking met magneetsieraden en magnetische wellnessproducten is dit nog belangrijker voor me geworden. Mijn missie is geslaagd wanneer mensen weer kunnen doen wat ze leuk vinden, zonder belemmeringen, welzijnsklachten of pijn.

“Ik kwam bij Monique omdat ik slecht sliep. Ik werd door ieder geluidje wakker. Ik draag de magneet nu 3 weken en merk nu wel goed verschil bij het slapen! Inmiddels voel ik me beter uitgerust, sterker en zie ik er ook weer eens stuk frisser uit.”

Nicole

Lees hier meer referenties »

Monique

Wil je zelf de werking van magneetproducten en sieraden ervaren?

Neem contact met me op om te bespreken wat magneetenergie voor jou kan betekenen.

06 15 40 82 39

monique@magneetpower.nl