Magneetsieraden en -wellnessproducten bij welzijnsklachten

Stijlvolle sieraden en magneetproducten met aandacht voor jouw welzijn

Voel de aantrekkingskracht van de prachtige magneetsieraden en -wellnessproducten van Energetix. Magneetenergie wordt op een directe manier toegepast, doordat de magneten zich direct op of nabij het lichaam bevinden. Dit kan het verlichten van welzijnsklachten ondersteunen. Neem contact op met Magneetpower om het zelf te ervaren.

Modieuze magneetsieraden met aantrekkingskracht

Magneetsieraden voor vrouwen zijn elegant, stijlvol, trendy, tijdloos en passen perfect bij de drager van het sieraad, wat je stijl ook is.

 

“Mijn magneetsieraad geeft mijn altijd koude handen en voeten een heerlijk gevoel van warmte. Het is een sierlijk en praktisch sieraad”.

Suzy uit Roosendaal

Lees hier meer referenties »

Magneetsieraden voor kinderen en tieners

Kinderen en tieners zijn volop in ontwikkeling, geestelijk en lichamelijk. Rust en balans zijn dan erg belangrijk. Magneetsieraden kunnen helpen deze balans te hervinden en te behouden.

Magneetsieraden voor mannen

Speciaal voor mannen heeft Energetix stoere en sportieve magneetsieraden in de collectie opgenomen. Ruige, robuuste designs uitgevoerd in onder andere staal en leder.

 

“De pijn in mijn nek is zo goed als verdwenen met de powermagneet in mijn hemd, tegen de nekwervel aan.”

René uit Roosendaal

Lees hier meer referenties »

Magneetkracht bij dieren

Wat magneetkracht betreft is er geen verschil tussen de werking bij mensen en dieren. Om die reden kan ook bij hen magneetkracht toegepast worden. Zo zijn er diverse sieraden die bedoeld zijn voor dieren.

 

“Ik gebruik nu eveneens magneten voor pijnklachten bij mijn honden en wil ik ze gaan inzetten in mijn eigen praktijk voor hondenmassage.”

Monique

Lees hier meer referenties »

Magneetenergie in wellnessproducten

Magneetpower biedt naast magneetsieraden ook diverse magneet wellnessproducten aan uit de collectie van Energetix. Zoals magneten die op diverse plekken aan je kleding bevestigd kunnen worden, magnetische massagestenen, accessoires die magnetische kracht overbrengen naar je drinkwater, ontspanningsbandages en -kussens, comfortabele, magnetische schoenzolen. Bekijk alle wellnessproducten in de online shop.

 

Sportief en stoer

Speciaal voor fanatieke sporters en iedereen die van een stoer en sportief sieraad houdt heeft Magneetpower de waterbestendige magneetsieraden uit de Sportex collectie van Energetix opgenomen in het assortiment.

 

Belangrijk om te weten over magneetsieraden en -welnessproducten:

  • Magneetsieraden en -wellnessproducten zijn geen geneesmiddelen maar kunnen ondersteunend werken voor het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
  • Heb je klachten die gezondheidsproblemen suggereren? Raadpleeg dan altijd een arts. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen.
  • Dragers van met een pacemaker of andere elektronische apparatuur mogen  geen magneetproducten gebruiken.
  • 6 tot 8 uur per dag dragen van een magneetsieraad is voldoende.
  • Ervaar je tijdens het dragen een gevoel van onbehagen? Drink voldoende water.

Het antwoord op diverse vragen over magneetsieraden lees je hier.

 

Garantie en retour

Energetix biedt 2 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten van de sieraden van de magneetsieraden. Ben je niet tevreden? Binnen 30 dagen ontvang je 85% van het aankoopbedrag retour.

Kijk hier voor de volledige voorwaarden.

Damessieraden

Damesarmbanden

Bekijk op de webshop »

Magneetpower Energetix Roosendaal Dames

Halssieraden dames

Bekijk op de webshop »

Tienersieraden

Armbanden tieners

Bekijk op de webshop »

Herensieraden

Herenarmbanden

Bekijk op de webshop »

Diermagneten

Magneten voor huisdieren

Bekijk op de webshop »

Massagetools

Massagemagneten

Bekijk op de webshop »

Sportex armbanden

Sportex-armbanden

Bekijk op de webshop »

Magent4Go zooltjes

Magneetzooltjes

Bekijk op de webshop »