Hoe magneetenergie je kan ondersteunen bij welzijnsklachten

Wat is magneetenergie?

Magneetenergie ofwel magneetkracht is een elementaire, aardse vorm van energie die essentieel is voor het leven op aarde. Het hele universum bestaat uit energie, wij mensen ook. In de basis zorgt de magneetkracht van de aarde ervoor dat alles in balans is. Maar in ons dagelijks leven veroorzaken elektrosmog en ruis verstoringen van het energieveld. Denk bijvoorbeeld aan hoogspanningsmasten en elektronische apparaten zoals mobiele telefoons. Het aardse magneetveld wat ook voor balans in ons lichaam zorgt wordt hierdoor verstoord.

Hoe magneetenergie werkt

Door middel van magneetkracht wordt het energieveld weer hersteld waardoor het bloed in ons lichaam de energie beter opneemt. Rode bloedlichaampjes stromen weer vrij in de bloedbaan en nemen optimaal zuurstof op. Dit zuurstofrijke bloed vindt zijn weg naar alle cellen in het lichaam en stimuleert zo het zelf-herstellend vermogen. Door gebruik te maken van deze aanvulling op het aardse magneetveld kan het een positieve bijdrage leveren aan het herstellen van de balans in ons lichaam en het verlichten van welzijnsklachten.

Wat kan magneetkracht concreet voor jouw welzijn betekenen?

Alles in ons lichaam is met elkaar verbonden, fysiek en mentaal. Zo kun je bijvoorbeeld hoofd- en nekpijn krijgen van stress. Of door chronische lichamelijke klachten concentratie- of slaapproblemen ervaren. Vaak weet je niet precies waar de oorsprong van je klachten ligt. Magneetkracht kan bijdragen aan het herstellen van de energiebalans en de rust in heel je lichaam, wat een positief effect kan hebben op je welzijn en de verlichting van pijnklachten. Dat betekent overigens niet dat magneetproducten een geneesmiddel zijn tegen chronische aandoeningen of ziekten. Ervaar je klachten die je niet thuis kunt brengen, raadpleeg dan een arts.

“Ik heb vorig jaar de powermagneet gekocht in verband met overgangsklachten. Heb nu minder last van opvliegers en slaap veel beter.”

Wilma

Lees hier meer referenties »

Magneetenergie en het belang van water

Voldoende water drinken is essentieel voor de processen in het lichaam en je welzijn. Ook in combinatie met magneetenergie is voldoende waterinname erg belangrijk. Water kan extra magneetenergie opnemen wat ervoor zorgt dat er een positieve impuls aan ons welzijn wordt gegeven.

Wil je meer weten over hoe magneetenergie werkt en of het ondersteunend kan zijn voor jouw welzijnsklachten? Neem dan contact op met Monique!

Powerhart

Het populaire Magnetheart

Bekijk in de webshop »

Damesring
Magneetpower Energetix Roosendaal Dames

Damesarmbanden

Bekijk in de webshop »

Waterstaafjes

Magneetstaafjes

Bekijk in de webshop »